Leder I efter vielsesringe?

JÆGER CPH Jewelry har lavet vielsesringe i alle afskygninger siden år 2000.

Vi har et udvalg af håndlavede, klassiske vielsesringe som kan tage udgangspunkt i særlige ønsker om mål, overflader, sten o.lign. 

Måske I ønsker at indoperere et skjult budskab, en symbolik eller en overflade præget på en særlig måde. Det kan også være at I ønsker at få omsmeltet bedsteforældrenes gamle vielsesringe eller noget helt andet.

Kontakt os for en uforpligtende snak og hør hvordan vi kan hjælpe Jer.

Skal du på frierfødder?

Leder du efter en smuk frierring som skal specialfremstilles, håndsmedes og fyldes  med lykke og kærlighed, så er intet for stort eller småt til os. Det vigtigste er at vi sammen finder frem til det helt rigtige smykke der passer lige til Jer.

Kom forbi til en fremvisning​

Du har mulighed for at komme forbi butikken og se et udvalg af forskellige vielsesringe. Se og mærke forskellige overflader, se størrelser på sten og lignende. Hvis du har særlige ønsker og alternative ideer, så lad os tale om det.

Jeg kan komme til Jer​

Ønsker du at vi kommer hjem til jer og taler vielses ringe kan det også lade sig gøre. Vi taler om hvad I har af ønsker, om budget og muligheder. Vi kan medbringe et sortiment af vielsesringe så vi har noget at tale udfra.

Det er for mange en stor ting af vælge de ringe der skal binde jer sammen og det tager tid. Derfor har du nu mulighed for at vi kommer ud når børnene er puttet, når I har fri fra arbejde eller når det passer i jeres program. 

 JÆGER CPH Jewelry er medlem af Dansk Guldsmedelaug og vi tilbyder professionel sparring og vejledning under hele processen.  Skulle du have spørgsmål eller lignende kan du altid ringe eller skrive. 

0