top of page
Skærmbillede 2021-10-12 kl. 18.09.52.png
4FBD8F80-156D-46DD-84B6-739A080F4754.JPG
5981A5C8-1EAB-4053-8424-6E5478A5395C_edited.png

Etik og ansvarlighed

Vores engagement i miljøet begynder med vores materialer. Vi bruger omhyggeligt udvalgte ressourcer, der er så skånsomme som det er muligt over for vores planet. Fra certificeret genbrugs guld til naturlige ædelstene udvundet under etiske forhold, forsøger vi at minimere vores økologiske fodspor. 

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores diamanter og garanterer, at vi ikke sælger konfliktdiamanter.

På det globale marked arbejder vi med leverandører, der har forpligtet sig 100 % til the Kimberley Process Resolution (FN). Vores leverandører følger endvidere retningslinjerne bekendtgjort i World Federation Code of Principles (WFCOP) og er godkendt af World Federation of Diamond Bourses (WFDB).

Hvordan arbejder
Katja JÆGER 

Vi arbejder kun med certificeret genbrugsguld. Ved genbrugsguld bliver der ikke brugt de enorme mængder vand som der normalt kræves for at udvinde guld. Man undgår også skrappe kemikalier og tungmetaller, som bl.a. kviksølv, der i nogle lande bruges til udvinding af guld og som er skadeligt for alt levende. 

Genbrugsguld er guld der har været brugt tidligere, fra eks. industrien. " Kært barn har mange navne" Og genbrugsguld kaldes også for recirkuleret guld og bioguld. 

Der findes masser af udvundet guld allerede. Guldet bliver oparbejdet og renset så det er klar til at blive bearbejdet på ny.

​Ligeledes arbejder vi med udvalgte perler som overholder de bæredygtige principper. 

Her bruges der bl.a. ikke kemikalier til poleringen, men perlerne fremstår naturlige med de kvaliteter muslingen selv har skabt. Ved høstning er der gode betingelser for både mennesker og miljø og naturens naturlige økobalance opretholdes. 

De få perletyper der opretholder de bæredygtige principper,

er den mest eksotiske perleart South Sea perler og dernæst Fijiperler som ligsom Tahitiperlen vokser i østersen Pinctada Margaritifera, 

Vi værdsætter gennemsigtighed og tillid. Derfor er vi åbne om vores produktionsprocesser og kilden til vores materialer. Vi ønsker, at vores kunder skal vide, at hvert smykke de køber, ikke kun er et kunstværk i sig selv, men også et symbol på vores forpligtelse til en ansvarlig fremtid.

728A5E2E-03BD-4244-B324-D8E02613F460.jpg
DSC06348.jpeg
bottom of page