top of page

HANDELSE & LEVERINGSBETINGELSER

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra JAEGERCPH.dk. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Katja Jæger.

 

GENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN:

 

Virksomhedens juridiske navn: Katja Jaeger 
Virksomhedens kaldenavn: JÆGER Cph
Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed.
CVR-nummer: 34232512
Antal ansatte omregnet til fuldtidsansatte: 1,5
Etableringsår:2012

 

Adresse:
Katja Jæger

Øresundsvej 19b Stuen

2300 København S

 

Telefonnummer: +45 21818293

Officiel e-mail adresse: kontakt@jaegercph.dk
Officiel web-adresse: www.jaegercph.dk

 

Persondatapolitik

 
- Vi registrerer oplysninger vha. cookies eller logfiler.

- På websitet benyttes log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.

- Personoplysninger bliver transmitteret krypteret. 

- Personoplysninger opbevares krypteret.

- Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos jaegercph.dk og opbevares for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager.

- Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

- Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

- Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

- Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail.

- Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opvarer dine data sikkert og krypteret.

- Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

- Som registreret hos jaegercph.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til mail: kontakt@jaegercph.dk

 

 

Priser
Alle vores priser inkluderer moms og afgifter .

 

Bestilling


Du kan bestille varer fra jaegercph.dk på følgende måder:

- via vores online webshop (betaling med kreditkort)Paypal

- via e-mail (betaling ved bankoverførsel) 
- via telefonisk bestilling (betaling ved bankoverførsel)

- Alle priser på websitet er inklusiv moms og alle afgifter. 
- Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk.

 

Sikkerhed


Vores webshop er SSL krypteret, hvilket betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

 

Betaling 


Du kan betale med de mest almindelige betalingskort. Hvis du betaler med Dankort eller kreditkort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen. Det er gratis at benytte betalingskort, da vi betaler alle gebyrer. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken katjajaeger.com eller andre har mulighed for at læse dataene.

I vores shop kan du betale med alle de mest almindelige kreditkort i gennem Pay pal, Udover Dankort og Visa/Dankort, Pay pal, kan du betale med følgende kreditkort: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, UnionPay og American Express. Vær opmærksom på, at der på nogle kreditkort automatisk trækkes et transaktionsgebyr.

 

Levering


Vi leverer i Danmark uden beregning.

 

Leveringstider

 

Alle varer på lager sendes med PostDanmark og er fremme inden for Danmarks grænser på én arbejdsdag efter forsendelsen. Ved bestilling inden klokken 16:00 bestræber vi os på at få pakken sendt afsted samme dag, men da vi selv producerer og bearbejder vores smykker, kan vi ind i mellem have nogle meget lange processor, som kræver vores fulde opmærksomhed i mange timer ad gangen. På sådanne dage, kan forsendelsen glippe. Så hvis du ikke modtager varen dagen efter, som forventet, beder vi dig vente en dag eller to med at skrive til os. 

Det kan ske at en vare er i rastordre, i det tilfælde, kan leveringstiden være op til 2-3 uger. I så fald vil vi løbende holde dig orienteret om et forventet leveringstidspunkt.

Skulle du have andre specielle ønsker eller kommentarer til forsendelsen, er du velkommen til at skrive en mail til kontakt@jaegercph.dk

 

Ordrebekræftelse


Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til support@mytrendyphone.dk

 

Kvittering


Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen bør fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.

 

Ombytningsret


Du har 14 dages ombytningsret på alle varer, du køber online, gældende fra modtagelsesdatoen. Ombytningsretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Kvittering bør altid medfølge.

Ønsker du at reklamere over et produkt, beder vi dig sende en mail til kontakt@jaegercph.dk med detaljer vedr reklemationen, kontaktoplysninger og et det ordrenummer du fik, da du bestilte varen.

 

Fortrydelsesret


Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og prøve den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

 

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

 

Hvis du har købt en varer via Internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

 

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

 

Reklamation


Som forbruger har man 6 måneders garanti og 18 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 18 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 18 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

 

Forbehold


Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

bottom of page