top of page
Skærmbillede 2021-10-12 kl. 18.09.52.png
"Design og håndværk går op i en højere enhed, når holdbarheden og kvaliteten af håndværket afspejles i designets tidsløshed."
- Katja Jæger

HÅNDVÆRK

Smykker og godt håndværk hænger uløseligt sammen. For mig starter håndværket allerede i idéen om smykket. Jeg bruger mit skarpe blik for detaljer og linjer til at skabe smykker, der har et klassisk design med et unikt look. Håndværket er imidlertid også det konkrete værktøj, som jeg håndterer i hånden og alle de timer, jeg bruger i værkstedet. Mine hænders grundige arbejde sikrer hvert eneste smykkes holdbarhed og finish.

 

I en tid hvor de ellers så solide danske håndværkstraditioner skiftes ud med maskinel produktion og produktion i fjerne lande, vælger jeg at bibeholde det danske varemærke ”Made in Denmark” hele vejen fra idé til færdigt smykke. Dansk design og danske håndværkstraditioner er unikt og internationalt kendt som et kvalitetsstempel.

 

DESIGN

Mine designs er oftest en kombination af det klassiske og moderne. Jeg foretrækker et minimalistisk og enkelt udtryk. Æstetik for mig handler om balance og autenticitet. Det er først og fremmest smykkets form, der er kilden til mine kreative idéer. Jeg lader mig inspirere af metallernes egenskaber, deres bøjelighed, nuancer og slibninger, og. 

 

At metaller kan spejle, er et af mine yndlingsfacetter ved dem. Spejlingen kan være en konfrontation eller et stilfærdigt møde mellem kvinde og smykke, det er spændende og gådefuldt. Derfor skal metallerne have plads til at tale, og det er netop her, at jeg udnytter designets minimalisme bedst.

bottom of page