top of page

Unikt design

Vielsesringe er en følsom og personlig ting som skal vare hele livet, derfor er det også en stor ære at kunne hjælpe med at forsegle kærligheden i jeres personlige vielsesringe, både i form af faglig vejledning, men også at sende ringene afsted på jeres livsrejse sammen med jer.

Jeres historie

Jeg er dygtige til at formidle og inkorporere jeres personlige historie i jeres ringe.

Det kan være svært at finde de rigtige vielsesringe og man har ikke nødvenligvis samme smag, selvom man har valgt at leve livet sammen.

Ønsker i ikke samme design? Det er der råd for. Vi kan på mange måder skabe en rød tråd imellem forskellige designs selvom selve ringene ikke er visuelt beslægtede. Lad os sammen tale om de forskellige muligheder for at kæde jeres smykker sammen med symbolik eller andet.

4AEC1A61-2282-4B77-B8CA-389545ABC5C7.JPG
D10D4757-9084-47FC-9F7B-FCD9E9DBDDE0.JPG

Klassisk design

Jeg har både klassiske / traditionelle vielsesringe og vielsesringe i unikt design, alt efter hvad i drømmer om.

Alle mine smykker er designet og produceret i Danmark, udført på mit værksted og studio i København.

Katja Jæger har over 20 års erfaring i udvikling af vielsesringe og guider Jer til at finde de helt rigtige vielsesringe netop til Jer.

Hverdagen

I designet og valg af materialer tager jeg højde for hvordan i lever jeres liv, så i får vielsesringe der holder længst muligt. Det optimale er at de holder hele livet og gerne ind i næste generation og det kan med den rigtige guidance og det rigtige design godt lade sig gøre.
Håndlavede smykker betyder god og solid kvalitet og dermed længere levetid.

Kontakt mig for en uforpligtende snak og hør, hvordan jeg kan hjælpe jer med at få netop de vielsesringe, I drømmer om.

bottom of page