top of page
52CE2706-08C9-4CAB-B572-4E650DDCFF02_edited.png

Passion

Smykker er for mig et ædelt håndværk, historie, følelser og minder. Jeg tænker på smykker som et kommunikationsmiddel, en kærlighedserklæring eller et løfte. Et symbolsk vidne om oplevelser, relationer, milepæle, det der knytter os mennesker sammen, det der giver os glæde og styrke.

Mine kollektioner

Mine kollektioner er en kombination af det rå og feminine. Jeg arbejder med en forholdsvis enkel form, hvor jeg implementerer klassiske elementer som diamanter, perler, ædelsten eller en bevægelse i fast eller løs form. 

 

Jeg skaber balance mellem feminin og rå, elegant og grov, spinkel og massiv

 

Jeg konstruerer smykker der er anderledes, solide og iøjenfaldende. Smykker der giver genlyd.

 

Alle smykker er håndlavede på eget værksted - Jeg producere ved bestilling. Alle smykker bliver produceret specielt til den enkelte kunde. Sådan holder vi omkostningerne nede og spare vores miljø for unødvendig produktion.

 

Genbrugsguld - Benytter du dig af recycling, kan du bevare affektionsværdien og spare noget af udgiften til guldet.Vi spare også naturen for en stor belastning, hvor vi ikke skal grave nyt guld op.

 

Alle nye smykker hos JÆGER er lavet af certificeret genbrugsguld, du behøver ikke at have dit eget genbrugsguld, det kan vi sørger for.

 

Længere Levetid - Alle smykker er lavet på eget værksted i københavn. Håndlavede smykker betyder god og solid kvalitet og dermed længere levetid.

4FBD8F80-156D-46DD-84B6-739A080F4754.JPG
7390E8D5-0F60-467B-9354-34DB87803E56.JPG

Smykker afspejler vores værdier -
De er vores fortællinger

Smykker kan få dig til at huske på værdier som håb, kærlighed eller styrke. En mening, en livsstil. Smykker kan minde om livets Store øjeblikke som fødsler, bryllupper, eller traditioner.

Smykker afspejler den samtid. vi lever i, smykker fortæller historien. Det er bæreren, der tager smykket med på sin rejse og giver det liv.

bottom of page